Istanbul Guide Travel lengkep

Turki mangrupakeun nagara multikultural, kalawan akar sajarah nu balik deui ka jaman baheula. Sababaraha épisode anu aya dina buku sareng imajinasi populér lumangsung dimana nagara ayeuna aya: Troy, Temple of Artemis, Museum of Halicarnassus, sareng seueur petikan sanésna (Istanbul). Nagara ieu aya dina transisi antara wétan sareng kulon, janten bagian tina…

Capadoccia Guide Travel lengkep

Capadoccia mangrupakeun tempat magis di padesaan Turki, kawentar utamana pikeun numpak balon eta nawarkeun ka sémah na. Janten, daya tarik utama daérah nyaéta bentang paradisiacal anu ditawarkeunana, ngeusi lebak, gunung sareng gurun dina nada beureum. Salaku tambahan, hotél guha masihan daérah ieu pesona anu béda sareng…

Bilbao, Spanyol: Kota kosmopolitan di Nagara Basque

Alesan pangbadagna anu ngajadikeun Bilbao pisan husus nyaéta wisata budaya. Leres, anu ngabédakeun kota abad pertengahan ieu nyaéta Museum Guggenheim, anu pasti parantos nyumbang sacara strategis pikeun pangwangunan lokal. Nanging, monumen seni sareng budaya anu teu aya bandinganana ieu muka jalan pikeun atraksi wisata anu sanés di Bilbao. Anjeun bakal ngartos…

Santiago, Chili - 5 Wisata Pikeun Dilaksanakeun Di Kota

Santiago de Chile mangrupikeun ibukota Chile sareng kota panggedéna di nagara éta. Ieu enchants pikeun tawaran wisata vast sarta pikeun nilai sajarah jeung budaya na. Kusabab diadegkeun ku Pedro Valdivia di 1541, ngalangkungan tahapan sajarah anu béda sapertos diktator Jenderal Pinochet, sareng karya Pablo Neruda, Santiago…

5 Gurun Pikeun Didatangan Sakuliah Dunya

Deserts mangrupakeun tempat gaib pikeun didatangan, boh beurang atawa peuting. Dunya pinuh ku aranjeunna. Sahenteuna aya hiji di unggal buana. Kituna, hal anu penting nu nyaho naon gurun ieu sarta naon anu kudu dipigawé pikeun dibere nyaho aranjeunna, kalawan tips perjalanan utama. Urang nyiapkeun ieu…

Walungan Ikon pikeun Ngajalajah dina Perjalanan anjeun

Walungan mangrupikeun unsur dasar pikeun ayana manusa, peradaban sareng kota. Ku cara kieu, sababaraha di antarana gaduh pentingna budaya sareng sajarah anu teu pernah kantos aya pikeun daérah sareng nagara anu béda. Urang bakal ngobrol didieu ngeunaan sababaraha Walungan iconic. Bacaan anu saé! Walungan Ikon anu Didatangan Ieu mangrupikeun walungan anu nawiskeun perjalanan sareng atraksi anu saé pikeun sémah: Walungan Nil;…

6 Kota di Asia Pikeun Panggihan

Asia mangrupa buana pangpadetna di dunya. Ku cara kieu, sakumaha teu bisa disebutkeun, eta boga sababaraha metropolises pangbadagna di dunya. Aranjeunna gaduh populasi anu ageung sareng rada kosmopolitan. Pikeun nampilkeun kota-kota ieu ka anjeun, kami ngadamel tulisan ieu. bacaan alus! 6 Kota di Asia…

Granada, Spanyol: Tips Travel

Granada mangrupikeun salah sahiji kota anu paling indah di Éropa sareng dingaranan propinsi. Undeniably, éta salah sahiji kartu pos utama Spanyol. Granada mangrupikeun salah sahiji tujuan wisata anu paling luhur di dunya. Ogé presents runtuyan atraksi, ti monumen arsitéktur, neighborhoods, museum, antara séjén. Ku cara kieu, urang…

Malargue, Argentina - Naon anu kudu dilakukeun

Malargue nyaéta salah sahiji kota utama di nagara bagian Mendoza, anu perenahna kaléreun munisipalitas San Rafael. Sajaba ti éta, wates jeung nagara bagian La Pampa, Neuquén sarta ogé salah sahiji wates jeung Chili. Kitu ogé, éta mangrupikeun kota anu kasohor sacara ékonomis dina tatanén, pertambangan sareng minyak…

Arequipa, Kota Bodas Peru

Peru mangrupikeun salah sahiji nagara di Amérika Kidul anu nampi seueur wisatawan. Seueur aliran ieu dijelaskeun ku kaéndahan alam Andes sareng budaya sekuler masarakat pribumi. Salian Cusco sareng Machu Picchu, tujuan anu paling kasohor, éta patut didatangan kota Arequipa. Dipikawanoh salaku…

Puerto Iguazu, Argentina - Tontonan Alam

Puerto Iguazu, hiji tempat anu miboga sipat kageulisan endah, hidangan nikmat na adventures luar biasa. Puerto Iguazú mangrupikeun atraksi wisata, salah sahiji Nyatana, éta mangrupikeun tempat dimana alam parade dina kamulyaan na di Taman Nasional Iguaçu. Éta sababna Curug, salah sahiji 7 keajaiban alam…

Kota Bersejarah Top Di Afrika Pikeun Didatangan

Afrika nyaéta buana anu ngandung ngambah pangkolotna tina penjajahan manusa. Pariwisata di buana kasohor safaris na di sabana Afrika, atawa malah perjalanan wisatawan di gurun Sahara. Sanajan kitu, aya leuwih atraksi di buana ieu, kayaning kota bersejarah di Afrika. Tapi, aya deui atraksi…

5 Kota Kosmopolitan Pikeun Didatangan

Ti jaman baheula, sababaraha kota miboga ciri béda, nu nempatkeun aranjeunna salaku puseur budaya jeung seni. Ieu mangrupikeun kota kosmopolitan anu terkenal, katalis pikeun budaya ti daérah sareng nagara anu béda. Di kota ieu, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalaman budaya béda tanpa ninggalkeun kota, nu ngajadikeun eta pisan pikaresepeun. Kami ngadamel tulisan ieu pikeun…

5 Nagara Di Afrika Pikeun Ka Pantai

Nalika anjeun nyarioskeun ngeunaan Afrika, sabana Afrika sareng safaris di sakumna nagara langsung kapikiran. Sajaba ti éta, aya ogé loba ngeunaan sasatoan kayaning singa, zebra, badak, antara séjén. Tapi Afrika langkung seueur tibatan éta, sareng gaduh seueur sajarah sareng bentang anu luar biasa, sapertos gurun, sagara sareng…

5 Safaris Di Afrika

Afrika mangrupikeun buana pangkolotna di Bumi anu gaduh ayana manusa. Sapertos kitu, éta gaduh sajarah anu beunghar. Sajaba ti éta, atraksi hébat séjén buana nyaeta alam na. Safaris kasohor di dunya sareng penting pikeun diajar langkung seueur ngeunaan Sabana Afrika, sareng ningali sato sapertos jerapah, singa, zebra, sareng anu sanésna….

Puno, Kota Peruvian Titicaca

Peru mangrupikeun nagara anu ngagaduhan danau anu indah di sababaraha daérah daérahna. Di antara kota-kota anu ngagaduhan danau, Huaraz sareng Puno kedah disebatkeun. Anu terakhir ngagaduhan aksés langsung ka danau ageung Titicaca, anu perenahna di wates antara Peru sareng Bolivia, di daérah Andes. Supados…

Pantai Top di Karibia

Karibia mangrupikeun tujuan anu luar biasa, khususna kusabab kaéndahan pantai. Di dieu kami geus nyieun daptar nu leuwih utama nu kudu didatangan dina lalampahan anjeun ka tempat ieu. bacaan alus! Basisir Utama Di Karibia Ieu mangrupikeun pantai anu paling indah di Karibia: Pantai James Bond (Jamaica); Junkanoo…

Warisan Dunya Utama Di Asia

Asia mangrupa buana panggedena di dunya sarta ogé salah sahiji pangkolotna dina hal populasi. Ku kituna, geus aya loba peradaban di dinya. Di dieu urang bakal ngobrol ngeunaan sababaraha situs warisan dunya utama di Asia. Warisan Dunya Utama Di Benua Asia Ieu sababaraha anu anjeun kedah kunjungan: Hoi An (Vietnam);…

Tips Travel: Kota Petra

Kota Petra, ogé katelah Kota Xuping, mangrupikeun kota kuno anu diwangun dina formasi batuan khas pedalaman Yordania, di daérah gurun anu lega sareng garing. Kota dilayanan salaku bénténg veritable, ngajaga padagang Arab ti karajaan kuno Yordania ti maling jeung penjajah. Padagang ieu…

Leungit Kota Sakuliling Dunya

Sapanjang sajarah, sababaraha kota geus ancur atawa ditinggalkeun. Aya seueur alesan kunaon hiji kota stagnates, khususna migrasi massal anu disababkeun ku perang, kalaparan atanapi instability pulitik. Naha anjeun terang mana kota anu leungit anu paling narik di dunya pikeun didatangan? Di dieu urang misahkeun sababaraha nu utama di sakuliah dunya. Parios!…